Periscope-experiment: stel je TT-vraag aan Barry Veneman


KNMV - 24 juni, 2015

Donderdag 25 juni gaat de 85e Dutch TT van start. Op deze eerste dag van de Nederlandse MotoGP-ronde gaan we om 10.00 uur ’s ochtends met KNMV-bondscoach wegrace Barry Veneman vooruitblikken op de kwalificatietrainingen en de races. Dat doen we via een livestream via de gratis app Periscope. Kijk mee en stel jouw TT-vraag aan de bondscoach!

Door middel van de app Periscope kunnen gebruikers op hun smartphone gratis een livestream starten, kortom: een live videoverbinding vanaf de mobiel. Periscope is beschikbaar voor Apple en Android. Download de app nu en volg de KNMV (@KNMV).

Stel jouw TT-vraag

Tijdens de live-stream op donderdag 25 juni vanaf 10.00 uur, te volgen via Periscope, is er ruimte voor vragen van motorsportfans. Heb jij een brandende TT-vraag? Stel hem aan Barry Veneman. Tijdens de Dutch TT staat hij de Nederlandse deelnemers aan de Moto3 (Jorel Boerboom), Moto2 (Jasper Iwema) en aan de Red Bull Rookies Cup (Robert Schotman, Walid Soppe en Bo Bendsneyder) met raad en daad bij.

Stel je TT-vraag tijdens de livestream via Periscope of stel je vraag vooraf via Twitter met #KNMV of via de KNMV Facebook-pagina. Barry zal zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden.

Kijken: donderdag 25 juni, 10.00 uur via Periscope!