Internationaal KNMV Racecamp 2015


KNMV - 19 juni, 2015

Deze zomer zal alweer de derde editie van het KNMV Racecamp plaatsvinden. Van 10 t/m 12 augustus zal het TT Junior Track in Assen in het teken staan van dit driedaagse zomerkamp. Deelname is open voor RAP Holland-/SOBW-licentiehouders en EK-licentiehouders van buitenlandse bonden. Het KNMV Racecamp heeft daarmee dit jaar een internationaal karakter!

Deelnemers zullen onder deskundige begeleiding van KNMV-trainers en EK-coureurs volgens de doelstelling van het KNMV Racecamp werken aan het verbeteren van de rijtechniek en zich voorbereiden op het aanstaande EK Minibikes op het TT Junior Track. Naast de dagelijkse rijtrainingen zijn er ook diverse sportieve activiteiten buiten de motorsport om. Zo zal er voor de rijdende sporter maar ook voor broertjes en zusjes genoeg te beleven zijn! Nieuw dit jaar is dat men kennis kan maken met enkele mini-supermoto’s en enkele mini stock cars en het kamp wordt traditiegetrouw afgesloten met een endurance-race.

De klasseindeling van het KNMV Racecamp is als volgt: beginnende toppers/Racekids, Junioren A/B, Std/Open 40, NSF 100, R125, Mini-GP/Mini-SM, Sport-/Expi-klassen.

Kosten en deelnemen

Inschrijven voor het KNMV Racecamp kan via deze link. De kosten bedragen €75,- per rijder. Overnachten op de paddock is gratis, er zullen diverse speelmogelijkheden voor de niet-rijders gecreëerd worden.

Cateringservice Winters biedt de mogelijkheid tot gebruik maken van een avondbuffet en/of lunchbuffet aan. De kosten zullen €9,50 p.p. per dag bedragen. Hiervoor is opgave vooraf noodzakelijk, mail naar info@cateringservicewinters.nl.

Opgeven voor het KNMV Racecamp kan tot 3 augustus. Stuur voor overige vragen een mail naar KNMV-bondscoach wegrace Barry Veneman: b.veneman@knmv.nl.