Goede opkomst eerste bijeenkomst KNMV Businessclub


KNMV - 05 juni, 2015

Op woensdag 3 juni vond de eerste netwerkbijeenkomst voor de KNMV Businessclub plaats in de City Box-vestiging in ’s-Hertogenbosch. De meeting kende een goede opkomst van Businessclub-leden.

KNMV-directeur Patrice Assendelft opende de middag met een korte speech. Terwijl de toehoorders genoten van een hapje en drankje, vertelde Assendelft over de succesvolle startfase van de KNMV Businessclub, de schitterende prestaties van de KNMV-selectierijders en deed hij de toekomstplannen van de motorbond uit de doeken.

Vervolgens kreeg de CEO van City Box Nederland, Jan van der Kleij, het woord. Van der Kleij sprak over de zakelijke mogelijkheden van City Box en verzorgde vervolgens een boeiende rondleiding door de veelzijdige vestiging in Den Bosch. Niet alleen zijn hier opslagruimtes te vinden, ook kunnen bedrijven en consumenten in deze vestiging terecht voor onder meer de huur van motorstalling, repetitie- en atelierruimte en kantoren.

FIM Superstock 1000-coureur Kevin Valk beantwoordde ten slot nog vragen van sporttechnisch manager van de KNMV Camiel van Berkesteijn over zijn carrière in de wegracesport en zijn huidige seizoen als rijder van het MTM Kawasaki Racing Team.

De KNMV Businessclub bestaat nu een half jaar en kent inmiddels 17 leden. Een succesvol begin! Ook meerijden met de Ride for Business? Klik hier voor meer informatie.