Nieuwe prijs en bestemming voor KNMV Kennismakingstoer


KNMV - 21 juli, 2015

Oneindig bochtige wegen in een heuvelachtig landschap en tóch vlakbij Nederland: het Sauerland is een fantastisch gebied voor motorrijders en is de nieuwe bestemming van de KNMV Kennismakingstoer van 4 t/m 6 september. Om het boeken nog aantrekkelijker te maken, is er een extra scherp deelnamebedrag vastgesteld.
Inmiddels is deze Kennismakingstoer volgeboekt.

De KNMV Kennismakingstoer is speciaal geschikt voor de beginnende motorrijder die nog niet eerder in bergachtig terrein heeft gereden. De ervaren KNMV-reisbegeleider zal je van tips en trucs voorzien waardoor je nog meer zult genieten van deze motorvakantie! Uiteraard zijn ook de meer ervaren motorrijders van harte welkom om deel te nemen aan deze reis, want de talloze kleine wegen in dit Duitse gebied nabij Nederland kunnen alle motorrijders wel bekoren en het bloed sneller laten stromen.

Meer informatie en boeken

Bekijk hier de flyer van de Kennismakingstoer voor het scherpe deelnamebedrag en meer informatie en/of boek direct je plaats via het boekingsformulier. Neem bij vragen contact op met de afdeling Reizen van de KNMV via reizen@knmv.nl of 026-352 8520.