Win Het Wegraceboek editie 2014/2015


KNMV - 14 januari, 2015

Vol trots poseert Michael van der Mark op de cover van Het Wegraceboek naast Marc Márquez die Valentino Rossi vooraf gaat in de MotoGP. De KNMV mag op haar Facebookpagina vijf exemplaren van dit prachtige naslagwerk weggeven. Doe mee aan de winactie!

Ga snel naar onze Facebookpagina, like deze en vertel d.m.v. een comment onder het actiebericht op een zo creatief mogelijke wijze waarom jij dit boek wil winnen. Op 20 januari maken we de geluksvogels bekend.

In Het Wegraceboek staat het ‘Jaar van Mark en Marc’ centraal, de Nederlander die wereldkampioen Supersport werd en de kleine recordbreker uit Spanje die zijn mondiale titel in de MotoGP prolongeerde. Beiden domineerden hun klassen en zij komen ruim aan bod in dit schitterende boek voor de echte raceliefhebber dat alweer voor de 24e keer verschijnt.

Marc Márquez nam in 2014 het voortouw voor een drievoudig Catalaans feest. Zo zorgde zijn jongere broer Alex voor een unicum door de Moto3-titel te pakken en maakte Tito Rabat het karwei af in de Moto2-klasse. De felle titelstrijd tussen Alex Márquez en de Australiër Jack Miller loopt als een rode draad door het boek. Ook wordt de renaissance van MotoGP-vicewereldkampioen Valentino Rossi belicht.

Waar de Nederlanders in het WK Moto3 een moeizaam seizoen meemaakten waren zij wel succesvol in andere wegracecompetities. Aan deze prima prestaties is een apart oranje hoofdstuk gewijd. Ook de techniek van de MotoGP-klasse komt ruim onder de aandacht, evenals het ONK wegrace en veel statistiek met complete eindstanden, GP-winnaars etc.

Verkoopadressen

De redactie van het enige Nederlandstalige naslagwerk bestaat uit Hans van Loozenoord, Henk Keulemans, Ad van de Graaf en Marien Cahuzak van MOTO73. Het Wegraceboek is voor € 24,95 te koop via www.veldhuismedia.nl en bij MOTO73.