VRO Allroad Advanced: uitdagende nieuwe training


KNMV - 15 januari, 2015

Voor de allroadrijder die al de basistraining heeft gevolgd of die op andere wijze al voldoende ervaring heeft opgedaan, is er nu de VRO Allroad Advanced. Deze motortraining gaat verder waar de Allroad Basic-training stopt. Ideaal voor de motorrijder die nóg meer uit zijn of haar zware allroad wil halen.

In de training ligt het tempo wat hoger en zijn de oefeningen moeilijker en uitdagender. Na afloop ben je in staat om ook zwaar terrein te bedwingen met je motor.

Oefeningen

De dag begint met een korte herhaling van je stuur- en remtechniek. Daarna oefen je het rijden van single tracks en het nemen van obstakels. In de middag rijd je een mooie en afwisselende route over zandpaden waarbij je oefent in het wisselen van sporen en het rijden op snelheid. We komen langs een nieuwe oefenlocatie die speciaal is aangelegd voor deze Advanced training. Hier hebben we mooie uitdagingen gecreëerd voor deelnemers die alles uit hun allroadmotor willen halen!

Lees meer en reserveer

Op onze VRO Allroad Advanced-pagina vind je meer informatie en kun je via de cursuskalender direct jouw plaats reserveren.