Vacatures in de baansport


KNMV - 29 januari, 2015

Ben jij enthousiast baansportliefhebber en zou je graag (nog) meer betrokken raken bij jouw sport? De KNMV is op zoek naar nieuwe baansportofficials.

Er zijn vacatures voor de functie van baansport referee en wedstrijdleider baansport.

Baansport referee

Als referee ben je verantwoordelijk voor het verloop van de wedstrijd. Je start de heats en houdt het overzicht en ziet er op toe dat de wedstrijd volgens het reglement verloopt. De veiligheid van rijders en publiek heeft voor jou de hoogste prioriteit. Als referee besluit je over diskwalificaties of het stilleggen van een heat. Je bent rechtvaardig en consequent en staat voor jouw besluit. Ga naar de vacaturebank voor de taakfunctieomschrijving en het aanmeldformulier.

Wedstrijdleider baansport

Als wedstrijdleider ben je eindverantwoordelijk namens de KNMV voor de wedstrijd. Samen met de organisatie en het officialsteam zorg je ervoor dat de wedstrijd goed en geheel volgens de reglementen verloopt. Hierbij verlies je de veiligheid van publiek en rijders niet uit het oog. Je houdt continu het overzicht en daar waar nodig weet je snel de juiste beslissing te nemen en jouw team aan te sturen. Als aanspreekpunt voor de rijders laat je jezelf niet snel van de wijs brengen en weet je lastige situaties adequaat op te lossen.  Ga naar de vacaturebank voor de taakfunctieomschrijving en het aanmeldformulier.