Nieuwe KNMV-motortraining: Back on Bike


KNMV - 08 januari, 2015

Een motortraining volgen voor slechts € 89,-? Dat kan met de gloednieuwe KNMV-training Back on Bike (BOB). Deze cursus van een halve dag is speciaal geschikt voor heropstappers of motorrijders die aan het begin van het seizoen hun vaardigheden kort willen opfrissen.

Na de BOB-training zit je net weer even iets steviger in het zadel om weer volop van het komende motorseizoen te gaan genieten! Onderdelen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Het kort keren met je motor
  • Remmen
  • Remmen in de bocht
  • Bochten rijden over de gehele oefenbaan

Arjan Everink, hoofd Verkeer en Opleidingen van de KNMV: „De Back on Bike-training hebben we ontwikkeld vanuit de visie dat motorrijden niet alleen leuk, maar ook betaalbaar moet zijn. We hebben gemerkt dat er veel vraag is naar een korte motortraining voor niet al teveel geld. De Back on Bike-training voldoet aan die voorwaarden, zonder daarbij in te boeten aan de kwaliteit zoals motorrijders die gewend zijn van onze reguliere Voortgezette Rijopleidingen (VRO’s).”

Meer weten

De BOB-training wordt gegeven op het oefencentrum van de Politieacademie in Lelystad. De eerste cursusochtend is op zaterdag 28 maart. Boek alvast je plaats via de cursuskalender en/of lees hier meer over de Back on Bike-motortraining van de KNMV. Uiteraard vind je op onze website ook alle informatie over al onze andere trainingen.