Kalender en reglement KNMV jeugd enduro/ cross country 2015 bekend


KNMV - 14 januari, 2015

Het KNMV-bestuur heeft het jeugd enduro-reglement voor seizoen 2015 goedgekeurd. Daarnaast is inmiddels ook de jeugd eduro-kalender nagenoeg rond. Om geïnteresseerde rijders toch alvast te informeren over de geplande data publiceren wij nu reeds de kalender, met de opmerking dat de data voor de evenementen in Bornerbroek nog onder voorbehoud zijn en dat er nog overleg wordt gevoerd met de organisator voor de definitieve datum van het evenement in Eersel.

In het jeugd enduro-reglement zijn slechts kleine wijzigingen doorgevoerd, het volledige reglement en de kalender voor 2015 zijn te raadplegen via de documentenpagina van de enduro.

Cross Country-reglement

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de definitieve versie van het Cross Country-reglement. Zodra deze is afgehandeld en goedgekeurd zal hij ook gepubliceerd worden. Op de kalender staan momenteel slechts twee Cross Country-wedstrijden vermeld; in Bornerbroek en Westerbork. De Commissie OET is druk bezig om meerdere Cross Country-evenementen te realiseren voor seizoen 2015.
 
Net als het reglement is de jeugd enduro/Cross Country-kalender van seizoen 2015 ook te raadplegen via de documentenpagina van de enduro.