Ontdek het verrassende reizenprogramma van de KNMV


KNMV - 19 februari, 2015

Het reisaanbod van de KNMV is nu compleet en bevat acht schitterende motorvakanties. Van Duitsland, naar Italië, Frankrijk of zelfs IJsland: het gevarieerde en bijzondere programma biedt voor ieder wat wils. Bij boekingen vóór 2 maart 2015 geldt een vroegboekkorting.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te boeken.

Openingstoer

Traditiegetrouw vormt de Openingstoer de start van het reisseizoen. Van 10 tot en met 12 april gaan we naar Nordrhein-Westfalen in Duitsland. Maar pas op: deelname aan de Openingstoer werkt verslavend! De ervaring leert dat motorrijders die deze vakantie boeken, met de reisgenoten al snel plannen maken voor nog meer reizen met de motor…

Instructeurstoer

De naam zegt het al. Deze motorvakantie is speciaal voor motorrijinstructeurs. Combineer hobby met werk en ontmoet collega’s die je anders niet zo snel tegen komt. In Duitsland hebben we van 11 tot en met 13 april mooie toertochten voor je uitgezet.

Kennismakingstoer I en II

Speciaal voor de beginnende motorrijder of de motorrijder die nog niet zo ervaren is in het rijden van bochten in bergachtig terrein, hebben we de kennismakingstoer. Van een ervaren reisbegeleider krijg je tijdens deze reis tips over het motorrijden in de bergen. Wegens het grote succes van vorig jaar, vindt deze reis twee keer plaats: van 8 tot en met 10 mei en van 18 tot en met 20 september. De bestemming blijft hetzelfde: de Eifel, Duitsland.

Karpatentoer

Reis met de KNMV van 2 tot en met 24 mei door het Karpatengebergte naar Turkije. Onderweg kom je door landen zoals Roemenië en Griekenland en we eindigen in het Aziatische deel van Turkije.

Midweektoer

De Dolomieten zijn een bijna magische wereld van rotsen, woeste natuur en natuurlijk de mooiste wegen om over te motorrijden. Ga van 31 mei tot en met 6 juni met ons mee op  mideweek naar Noord-Italië. De omgeving is meer dan de moeite waard om op de motor te bezoeken.

Met je eigen motor naar IJsland

Een korte zevendaagse motorreis, van 24 tot en met 30 juni, naar IJsland en dat ook nog met je eigen motor? Deze, wel heel bijzondere, reis hebben wij nu in ons KNMV- reizenprogramma. Je motor wordt verscheept naar IJsland en een week later vlieg jezelf naar Reykjavik. Deze reis is voor de ervaren motorrijder die een onverwacht stuk gravelweg niet schuwt.

Corsicareis

Corsica wordt door de Fransen ook wel Ile de Beauté genoemd. En dat wordt niet voor niks gezegd. Dit Franse eiland biedt schitterende, ongerepte natuur en heel veel wegen van goede asfaltkwaliteit. Ga van 5 tot en met 12 september met ons mee op reis naar dit bochtenparadijs.