Nürburgring toegevoegd aan kalender ONK wegrace


KNMV - 25 februari, 2015

Na overleg met de IDM-organisator kan de KNMV het volgende evenement aan de ONK kalender wegrace toevoegen voor de klassen Dutch Superbikes, Dutch Supersport en Dutch Sidecars: IDM Nürburgring van vrijdag 12 juni t/m zondag 14 juni.

Het inschrijfgeld voor dit evenement bedraagt voor iedere klasse € 400,- en daarvoor krijg je: twee keer een vrije training op de vrijdag, twee kwalficatietrainingen en twee races op de zaterdag en zondag. De ONK-klassen rijden mee in de IDM-klassen. In goed overleg met de promotor en met een tegemoetkoming van de KNMV is het inschrijfgeld voor dit evenement vastgesteld op € 400,- voor elke ONK-klasse.

Punten ONK en BK

De klassen zullen op de Nürburgring rijden voor punten voor het Open Nederlands Kampioenschap. Daarnaast is het voor de Belgische Sidecars ook mogelijk om deel te nemen, zij zullen naast ONK-punten ook BK-punten kunnen krijgen.

Inschrijving via Mijn KNMV

Nadere informatie over het evenement wordt gepubliceerd zodra deze bekend is. Verder staat de inschrijving voor de Dutch Superbikes tijdens de WSBK in Assen van 17-19 april via ‚Mijn KNMV’ nu open.