Enduro barcodestickers plakken in Eindhoven


KNMV - 04 februari, 2015

Op vrijdagavond 20 februari 2015 is er bij het clubhuis van de Mac Veldhoven Landsardseweg 45 Eindhoven van 19:00 uur tot 20:00 uur gelegenheid om je enduromotoren te voorzien van een KNMV barcodesticker. Helm keuren is ook mogelijk.

Ben je niet in de gelegenheid om vrijdagavond te komen en heb je zaterdag toch een sticker nodig stuur dan alvast de volgende gegevens naar Marjonklb@hotmail.com:
– Rijnummer
– Motormerk
– Kenteken
– Laatste 4 framenummers (meldcode)

Blijf je op dezelfde motor rijden maar in een andere klasse of je hebt een ander rijnummer, dan hoef je niets te doen.

Barcode, hoe zit het nu precies?

Wat te doen als:

 • Je een nieuwe motor koopt, waar nog geen barcodesticker opzit:
  Je stuurt een e-mail naar Marjonklb@hotmail.com met daarin je naam, rijnnummer, kenteken, meldcode en motormerk. Er wordt dan een nieuwe barcode voor je gemaakt, deze zal bij de eerstvolgende enduro op de motor worden geplakt.
 • Je een motor koopt met een barcodesticker:
  Je stuurt een e-mail naar Marjonklb@hotmail.com met daarin je naam, rijnummer, kenteken, meldcode, motormerk en barcodenummer. Deze vind je op de barcode zelf. De gegevens worden nu aangepast in het keuringssysteem.
 • De barcode van de motor af is (verloren door afspuiten, overgespoten frame etc.) of de barcode beschadigd is:
  Je stuurt een e-mail naar Marjonklb@hotmail.com met daarin je naam, rijnummer, kenteken, meldcode en motormerk. Er wordt dan een nieuwe barcode voor je gemaakt, deze zal bij de eerstvolgende enduro op de motor worden geplakt.
 • Je de motor welke voorzien is van een barcode verkoopt:
  Verwijder de barcode NIET van de motor. De nieuwe eigenaar wil eventueel ook enduro’s gaan rijden en dan hoeven alleen de naam en rijnummer te worden aangepast.