Cursusdata VRO’s 2015 bekend


KNMV - 06 februari, 2015

Op zoek naar een motorcursus? De data van de Voortgezette Rijopleidingen (VRO’s) van de KNMV voor 2015 zijn bekend. Het uitgebreide cursusaanbod bevat ongetwijfeld een training die bij jouw wensen past!

Welke VRO je ook kiest: de KNMV-instructeur zal er alles aan doen om je aan het einde van de dag met een ‘big smile’ naar huis te laten gaan. Het is bekend dat de motorrijder een grotere kans op een ongeval heeft dan een automobilist, echter door het volgen van een motorcursus zal je zien dat motorrijden niet gevaarlijk hoeft te zijn maar enorm veel plezier kan opleveren! Bij de KNMV geen vermanende vinger dus, maar cursussen waar je als motorrijder baat en plezier van hebt.

Voor de heropstapper en expert

Bekijk het cursusaanbod dat in niveau varieert van (mede) geschikt voor de heropstapper (bijvoorbeeld de Back on Bike-motortraining van een halve dag) tot en met expert (VRO Expert). En ook de ondergrond varieert: van asfalt tot en met zand. Mocht je er niet uitkomen: neem voor advies gerust contact op met de afdeling Rijopleidingen via opleidingen@knmv.nl of 026-352 8525.