Activiteiten KNMV op de MOTORbeurs 2015


KNMV - 11 februari, 2015

Over iets meer dan 2 weken gaat de MOTORbeurs 2015 van start. Van 26 februari tot en met 1 maart vind je alles op het gebied van motoren in de Jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk is de KNMV ook weer aanwezig met de KNMV Motorparkeerplaats en een stand in hal 8. Kom langs en profiteer van al het ledenvoordeel. We zetten de acties voor je op een rij.

KNMV Motorparkeerplaats

Kom je op de motor naar de MOTORbeurs dan parkeer je jouw tweewieler veilig én gratis op de bewaakte KNMV Motorparkeerplaats. Om op temperatuur te komen kun je bovendien genieten van een heerlijk bakje koffie of thee die je eveneens kosteloos door onze vrijwilligers krijgt aangeboden. Als extra service staan de specialisten van Hyperpro klaar om kosteloos de vering van je motorfiets af te stellen en te adviseren over het gebruik hiervan.

Korting op de entree

Toon je ledenpas bij de kassa en je ontvangt € 5,- korting op de toegangsprijs. Let op: deze korting geldt dus NIET in de online voorverkoop.

Ontvang een cadeau

Bezoek onze stand in hal 8 en ontvang op vertoon van je ledenpas een leuk cadeautje.

VRO boeken met korting

Wanneer je bij onze beursstand een VRO Op Maat, Expert of Bochten op één van de actiedatums boekt, ontvang je € 25,- beurskorting. Informeer bij de standmedewerkers naar de actiedatums.

Win een jaar lang tanken bij Total

Alle KNMV-leden (bestaand en nieuw) maken door het invullen en inleveren van de antwoordkaart bij onze stand kans op een jaar lang gratis tanken bij Total t.w.v. € 1000,-!

Gratis lidmaatschap

Ja, je leest het goed. Wanneer je nu nog geen KNMV-lid bent, dan kun je tijdens de MOTORbeurs gratis lid worden van de KNMV. Je ontvangt tijdens je lidmaatschap vier keer het ledenmagazine Grip en profiteert tevens van alle andere voordelen van het lidmaatschap.

Ledenvoordeel bij KNMV-partners

Ook onze partners pakken uit:

  • Bij de Alpine-stand betaal je voor het aanmeten van op maat gemaakte oordoppen (otoplastieken) slechts € 89,- in plaats van € 131,-. Op vertoon van je ledenpas ontvang je bovendien een gratis flesje Alpine Clean t.w.v.  € 8,-, een gratis veiligheidsvest t.w.v.  € 5,- en een gratis verliesregeling t.w.v. € 13,-.
  • Bij de Damen Leathers-stand ontvang je op vertoon van je ledenpas 20% korting op alle accessoires. Ben je nog geen KNMV-lid, dan kun je bij de Damen Leathers-stand gratis lid worden zodat je direct van deze actie kunt profiteren.
  • Baal je van de winterstop die tot 1 maart duurt? Niet nodig als je verzekerd bent bij KNMV Verzekeringen: dit jaar geldt de rijuitsluiting niet op de beursdagen. Indien gedurende deze periode schade ontstaat voor een rit van het stallings- of huisadres naar de Jaarbeurs en terug wordt deze gewoon vergoed. Dit uiteraard volgens de gekozen verzekeringsvorm WA of WA + (beperkt)casco. Lees hier meer.
  • Sluit een motorverzekering af bij KNMV Verzekeringen (stand KNMV, hal 8) en je ontvangt € 30,- korting op een VRO Risico van de KNMV. Bekijk hier de actievoorwaarden.