FIM Rally Vorden afgesloten


KNMV - 03 augustus, 2015

Na de uitreiking van diverse prijzen en het overhandigen van de Torch of Honour aan de organisatoren van de volgende rally in Slovakije, werd de 70e FIM Rally in Vorden op officiële wijze beëindigd.

De VAMC de Graafschaprijders mag terugkijken op een geslaagd evenement, hoewel het weer niet altijd meezat. De deelnemers hebben op zowel de finish- als de excursiedag de nodige regenbuien te verwerken gehad. Maar de Parade of Nations, een 48 kilometer lange toertocht van Vorden naar het centrum van Zutphen, werd gereden onder een stralende zon die het slechte weer van de voorgaande dagen snel deed vergeten.

Door medewerking van de gemeente Zutphen was het mogelijk om de parade te laten eindigen op de Zaadmarkt in het hartje van de mooie Hanzestad. Onder flinke publieke belangstelling kwamen 1.064 motorrijders uit 27 landen de markt oprijden. Door het mooie weer zaten de vele terrasjes vol. Het was een waardige afsluiting van het mooie internationale motorevenement.

Wil je zelf een keer als deelnemer de FIM Rally meemaken? Dat kan als KNMV-lid of als lid van een KNMV-club. De 71e FIM Rally wordt gehouden van 29 juni tot en met 1 juli 2016 in Liptov in Slovakije. Eind dit jaar is de volledige informatie beschikbaar. Als je die wilt ontvangen stuur dan een mail naar toer@knmv.nl met daarin je naam, adres, postcode en woonplaats.