Uitnodiging DLV district Midden – 11 april


KNMV - 03 april, 2015

Woon je in KNMV-district Midden (Noord-Holland, Utrecht of Flevoland), dan ben je van harte uitgenodigd voor de District Leden Vergadering van het district.

Deze vergadering wordt jaarlijks georganiseerd. Het is voor het districtsbestuur de gelegenheid om je te informeren over hun activiteiten. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden tijdens de DLV niet de jubilarissen gehuldigd. Dit zal op een ander tijdstip en bij een andere gelegenheid plaatsvinden.

Gastspreker Paul van Hooff – bekend van ‚Man in het Zadel’

En dat geeft de gelegenheid om de programmering aan te passen en een andere activiteit te organiseren. Speciaal hiervoor hebben we Paul van Hooff als gastspreker uitgenodigd. Zijn verhaal gaat over de reis van de noordelijkste plaats van Alaska naar het zuidelijkste punt van Argentinië die hij heeft gemaakt. Uiteraard is hij met motor aanwezig en het boek ‚Man in het Zadel’ die van zijn hand afkomstig is.

Motorroutes

Onderstaand vind je een aantal motorroutes, zodat je op een leuke wijze naar de DLV kunt afreizen.

De Blaauwe Kamer – Eemnes.gpx
Den Oever – Eemnes.gpx
Belangrijk document bij gebruik Garmin – Eerst lezen!

Agenda

Bekijk hier de agenda en bekijk ook het Jaarverslag van district Midden over 2014.

Aanmelding

I.v.m. de voorbereiding van de zaalruimte stellen wij het zeer op prijs, dat je even een kort e-mail berichtje stuurt aan a.mak@quicknet.nl waarin je aangeeft of je wel of niet aanwezig kunt zijn. Uiteraard stellen wij jouw komst op prijs en hopen je te mogen ontmoeten.