Inschrijving 2e editie KNMV Motordag geopend!


KNMV - 02 april, 2015

De tweede editie van de KNMV Motordag komt eraan! Op 2 mei is er voor motorrijders weer van alles te beleven op het oefencircuit van de politie in Lelystad. Nadat KNMV-leden al even de kans hebben gehad om zich in te schrijven, kunnen nu ook niet-leden zich gratis voor dit evenement registreren.

Workshops

De eerste editie van de KNMV Motordag vond in 2014 plaats en was met zo’n 2500 bezoekers een groot succes. Daarom gaan de poorten van de KNMV Motordag dit jaar al om 10.00 uur open. Motorrijders en hun eventuele passagiers kunnen op 2 mei volgens het inmiddels beproefde recept tot en met 17.00 uur op het evenemententerrein in Lelystad deelnemen aan diverse doe- en kijkactiviteiten. Volg bijvoorbeeld een mini-VRO, maak een proefrit op een BMW, ga offroad of leer de basisbeginselen van het trialrijden.

Kijk voor alle workshops op www.knmv.nl/motordag. Het is niet nodig om je voor deze workshops apart in te schrijven. Regel op de KNMV-website je gratis ticket voor de KNMV Motordag, kom in Lelystad naar de workshop(s) van jouw keuze en sluit aan in de wachtrij.

Heerlijk rondneuzen

Naast de workshops is er 2 mei aanstaande uiteraard ook van alles te zien. Zo is er opnieuw een Motormarkt met nu nog meer standhouders. Niet shoppen maar wel rondneuzen kun je bij de Klassiekertentoonstelling waar diverse classic motoren glimmend en wel staan te pronken.

Inschrijven

Wacht niet totdat het te laat is en regel nu je gratis kaarten voor de KNMV Motordag.