Evgeny Bobryshev komt naar ONK motocross in Rhenen


KNMV - 24 april, 2015

Naast tweevoudig Wereld Kampioen Jeffrey Herlings zal ook Evgeny Bobryshev op 14 mei (Hemelvaartsdag) aan de start komen bij de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap motocross op circuit Kwintelooyen in Rhenen.

Bobryshev behoort tot de snelste MX1-rijders ter wereld en dit bewees hij door bij de Grand Prix van Italië de kwalificatieheat te winnen voor Antonio Cairoli, Gautier Paulin en de Amerikaan Ryan Villopoto.
 
Bobryshev is vele jaren actief geweest in het Open Nederlands Kampioenschap en wist in 2013 de titel te pakken in de MX1-klasse. De Honda-fabrieksrijder heeft veel ervaring met het rijden in het zand en mag zeker als de grote favoriet gezien worden in Rhenen. Toch zal hij nodige concurrentie kunnen ontvangen van o.a. Dean Ferris van Wilvo Nestaan Husqvarna Factory Racing en ONK-leider Ceriel Klein Kromhof van het HSF Logistics Motorsport Team.
 
De club is momenteel druk bezig om een aantal aanpassingen aan het circuit door te voeren. Vooral de landingen na verschillende snelle bulten zullen aangepakt worden waardoor het veiliger wordt maar tevens is dit bevorderlijker voor het materiaal.

Meer informatie

De trainingen beginnen om 09:00 uur en het starthek zal voor de eerste keer vallen rond de klok van 12:00 uur. De entreeprijzen zijn als volgt: t/m 12 jaar: gratis, 13 t/m 15 jaar: 10 euro en volwassenen vanaf 16 jaar: 20 euro

Voor meer informatie over het Open Nederlands Kampioenschap Motorcross kunt u kijken op www.onk-motocross.nl.