Profiteer van korting voor Intermot Keulen


KNMV - 04 september, 2014

Van 2 t/m 5 oktober vindt de tweejaarlijkse motorbeurs Intermot in de Koelnmesse in Keulen plaats. Verspreid over 70.000 m2 presenteren de standhouders alles op het gebied van scooters, motoren en e-bikes. KNMV-leden profiteren van € 4,- korting op de toegangsprijs wanneer ze een kaartje online in de voorverkoop kopen.

Jubileumeditie

De 2014-editie van de Intermot is een hele speciale. Onder het moto ‚50 jaar motorbeurs in Keulen’ zijn oud-bezoekers eerder al opgeroepen om te vertellen over hun passie voor het motorrijden d.m.v. verhalen, foto’s en video’s. Vijftig van die bijdragen zijn geselecteerd en worden gepresenteerd in een speciale tentoonstelling. In een deel van de beurs zijn bijzondere motorfietsen te zien afkomstig uit de tuning- en race-scene. En motoravonturiers kunnen terecht in het deel van de beurs met discussies, presentaties van motorreizigers en tentoongestelde grote toermotoren.

Op de Intermot maakt ook het AMD Wereldkampioenschap Custom Bike Building zijn debuut. De wereldtitel wordt traditiegetrouw toegekend in de Freestyle-klasse, waar alle modificaties zijn toegestaan, naast de klassen Retro/ Aangepast, Aangepaste Harley Davidson, Performance en Café Racer. Live customizing-actie is er in het Ace Café waar bezoekers live kunnen meekijken hoe motoren worden aangepast naar de wensen van hun eigenaren. Tot slot presenteert Motorrad – de Duitse evenknie van Motoplus – de Droommotor Tentoonstelling met daarin de 10 door de lezers van het blad verkozen favoriete motoren. Uiteraard is er ook deze editie weer een zeer uitgebreid buitenprogramma met shows, demonstraties én de mogelijkheid om zelf diverse typen motoren uit te proberen op de verschillende testparcours.

Korting voor KNMV-leden

De Intermot in Keulen is voor het publiek geopend vanaf 2 t/m 5 oktober van 9.00 uur t/m 18.00 uur (op 3 oktober t/m 20.00 uur). KNMV-leden profiteren van € 4,- korting bij het kopen van een kaartje in de online voorverkoop, wanneer ze in de Ticketshop de actiecode KNMV (let op: hoofdletters) gebruiken. Je betaalt dan slechts € 10,- i.p.v. € 14,-. Dit geldt zowel voor de Duitstalige als Engelstalige Ticketshop. Aan de kassa kost een dagticket € 19,-.

Kijk voor meer informatie op www.intermot-cologne.com.