Volg zondag EK grasbaanfinale live


KNMV - 01 september, 2014

Motorsportfans kunnen op zondag 7 september 2014 live de beelden volgen van de zijspanfinale van het EK grasbaan in Engeland.

Op de grasbaan van High Easter, in Chelmsford, komen zondag vijf oranje combinaties in actie tijdens de finale van het Europees Kampioenschap grasbaan in de zijspanklasse. Naast de kersverse ONK-titeldragers William Matthijssen/Nathalie Stellingwerf bestaat de Nederlandse delegatie uit Mark Detz/Stephanie Vedder, Dennis Noordman/Patrick Kremer, Wilfried Detz/Stefan Veldhuis en Gerben Sanders die bij de Fransman Christophe Grenier in de bak zit.

De rechtstreekse reportage van deze Europese finale is een initiatief van het digitaal motormagazine Grasbaan & Speedway dat voor deze gelegenheid door de KNMV wordt ondersteund. Alle heats en de finales worden door vier camera’s in beeld gebracht en het commentaar wordt verzorgd door Jacob Alkema. Iedereen kan de livestream vanuit Engeland gratis volgen, maar een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld.

De uitzending begint zondag 7 september om 13:30 uur (Nederlandse tijd), dus zorg dat je op tijd bent ingelogd! Ga naar  http://www.grasbaan-en-speedway.nl/live-stream-high-easter-07-09-14.html voor de livestream en extra informatie.