Tweedaagse Kampioenstrial Zelhem


KNMV - 23 september, 2014

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2014 organiseert ZAMC Zelhem de ‘Reiger Tweedaagse KNMV Kampioenstrial’, de finale van het ONK. Het trialterrein op De Langenberg ligt er top bij, veel hindernissen zijn op de schop genomen en het wordt een pittige wedstrijd voor de 50 deelnemers.

In de 38-jarige trialhistorie van de club wordt al voor de negende keer de KNMV Kampioenstrial georganiseerd. Good old Alex van den Broek is dit jaar de te kloppen man bij de Inters. Dave Hanraths en Randy Kerstjens behoren tot de jonge talentvolle rijders die de achtvoudig kampioen graag willen verslaan. Het wordt interessant om te zien hoe de Nederlanders zich zullen weren tegen de deelnemers uit Duitsland en België.

In de klasse Nationalen rijdt het clublid Michel van Tilburg absoluut mee voor een podiumplaats. Hij staat slecht twee puntjes achter op koploper Luc Branten. De enige dame in het gezelschap, Valery Rooke uit Hummelo, rijdt een thuiswedstrijd en geldt als favoriet voor een overwinning in de Sportklasse A.

De wedstrijden in Zelhem beginnen op 4 en 5 oktober om 10.00 uur op de ZAMC motorsportaccommodatie De Langenberg aan de Korenweg. De aanvoerroutes worden goed aangegeven, er is voldoende parkeermogelijkheid en de entree is gratis. Bezoekers staan met hun neus op de actie en kunnen de tussenstand op de scoreborden volgen. Ga voor meer info naar http://www.zamc.nl/