Annulering NK Motocross Lelystad 4 oktober


KNMV - 19 september, 2014

Afgelopen woensdag heeft de KNMV Motocross Commissie bekend gemaakt dat er een extra wedstrijd was toegevoegd aan de NK Motocross kalender, te weten op 4 oktober 2014 in Lelystad.

Hier hebben wij van een groot aantal rijders reactie op ontvangen dat zij het hier niet mee eens zijn, daarnaast bleek dat een rijder voor de keus werd gesteld een keuze te maken tussen zijn Motocross kampioenschap en Enduro kampioenschap, dit omdat er op 4 oktober reeds een ONK Enduro wedstrijd op de kalender staat.

De Motocross Commissie trekt in dit geval het boetekleed aan en verontschuldigt zich voor alle consternatie die hierdoor is ontstaan. Zij heeft gehandeld op basis van een verzoek van de organiserende club en het feit dat zij graag nog een extra wedstrijd op de kalender zou willen toevoegen, alleen heeft op voorhand niet alle gevolgen goed overzien.

Hierbij de bevestiging dat de eerder deze week ingeplande wedstrijd van 4 oktober niet door zal gaan.

De Motocross Commissie is druk bezig om voor seizoen 2015 tijdig een mooie en volledige kalender te realiseren waarbij er tijdens het seizoen geen toevoegingen hoeven worden gedaan.