Vacature: KNMV-reisbegeleider


KNMV - 29 oktober, 2014

Het KNMV-reisprogramma voor 2015 kent diverse mooie bestemmingen. Denk aan IJsland, Turkije en wat dichterbij het Sauerland. Voor komend seizoen kunnen we nog een aantal reisbegeleiders – op vrijwillige basis – gebruiken.

Als KNMV-reisbegeleider speel je in op de wensen van motorrijders bij het bepalen van de bestemming voor de reis. Je werkt de reis verder uit en geeft de overnachtingsplaatsen door aan het bondsbureau. Ook maak je de route in GPS en hou je daarbij rekening met de aard van de reis. Daarnaast verzorg je deelnemersinformatie en de dagjournaals waarin bijzonderheden en bezienswaardigheden van die dag vermeld staan. Tot slot ben je contactpersoon bij calamiteiten.

Solliciteer

Bekijk hier de volledige functieomschrijving. Gemiddeld ben je aan deze vrijwilligersfunctie 5 uur per week kwijt, maar tijdens een reis loopt dat uiteraard op. Als reisbegeleider krijg je al je onkosten (overnachtingen, maaltijden etc.) vergoed. Interesse? Vul vóór vrijdag 7 november het aanmeldformulier in en stuur deze naar Mario Pieterse (zijn contactgegevens staan in het aanmeldformulier).

Bekijk alle vacatures op het gebied van recreatief motorrijden in onze vacaturebank.