MotoMe aflevering 3


KNMV - 24 oktober, 2014

Nu de herfst definitief is ingetreden, is het zaak drie vitale dingen klaar te zetten voor komend weekend: erwtensoep, bokbier en, veel belangrijker nog, de derde aflevering van MotoMe!

In deze editie van het documagazine over motorrijden en -rijders waarin vroeger alles beter was, tref je de volgende hoofdonderwerpen:

  • Rij- en stuurwerk met de zo gewilde Harley-Davidson Forty-Eight in de heuvels en bergen rond Barcelona. Wat is toch dat geheim van de 48?
  • Een excursie met de hartverwarmende Cristina langs de Spaanse motorfietscultuur in het Museo Moto in, verrek, ook Barcelona.
  • Waarom zijn retro, vintage, nostalgie en overige vormen van heimwee populairder dan ooit? De man die het kan weten: Sven Ermstrang, consultant, product planner, kortom: motorexpert.
  • Nu ze niet meer lekken heten ze met recht Continental in plaats van ‘Incontinental’ vroeger. Een fraaie rit met de ultieme neoclassic, de Royal Enfield Continental GT.

Daarnaast staat ook deze derde MotoMe bol van opmerkelijke, saillante uitspraken en opinies door een kleurrijke cocktail van rijders.

Aflevering 3