Molenaar NSF 100 Championship zoekt nieuwe coureurs


KNMV - 15 oktober, 2014

Kinderen die dromen van een carrière in de motorsport en net zoals Marc Marquez wereldkampioen willen worden in de MotoGP, die kunnen daar vanaf volgend jaar de basis voor leggen in de Molenaar NSF 100 Championship. Deze klasse is op zoek naar nieuwe talenten.

De Molenaar NSF 100-klasse is een laagdrempelige manier van racen. Jongens en meisjes tussen de 9 en 14 jaar kunnen zich aanmelden en worden uitgenodigd voor een eerste selectieronde. Ervaring is gewenst maar niet verplicht. Kinderen met ervaring in minibike, trial, cross, mountainbike of karting hebben wel een voorsprong.

Onder begeleiding van een KNMV MT-trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is. De perfecte opstap voor jouw internationale wegrace carrière!

Oud NSF-kampioenen stromen door naar internationale kampioenschappen
Dat deze talentenklasse inmiddels zijn vruchten aan het afwerpen is mag duidelijk zijn. Alle NSF-kampioenen hebben óf Red Bull MotoGP Rookies Cup gereden óf ze zijn uitgenodigd voor de selectiedagen van deze prestigieuze talentenkweekvijver. Daarnaast rijdt Scott Deroue momenteel in de Moto3 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.

Wil jij ook een mooie carrière in de motorsport? Leg een goede basis bij het Molenaar NSF100 Championship en meld je vóór 15 december aan voor het seizoen 2015 via www.nsf100championship.nl/inschrijven.

Lees alles over het Molenaar NSF100 Championship via http://www.nsf100championship.nl/competitie.