Maximaal plezier met de AutoMoto-training


KNMV - 08 oktober, 2014

Inmiddels zijn automoto’s, de driewielige motorvoertuigen die veelal met een autorijbewijs (B) bestuurd mogen worden, niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Denk aan de Piaggio MP3LT en de Quadro. Omdat dit voertuig veel eigenschappen van een motorscooter heeft, is een cursus om daar goed mee om te leren gaan geen overbodige luxe. Op 23 oktober is er een AutoMoto-training in Beverwijk//www.youtube.com/embed/4bxwjufyHsw

Op 23 oktober leren we je op de cursuslocatie in Beverwijk ‚s ochtends eerst alles over het remmen en sturen met een tricycle. Want dit werkt anders dan in een auto. Ook balans- en uitwijkoefeningen komen aan bod. ‚s Middags gaan we het verkeer in en leren we je alles over je bijzondere plek in het verkeer. Lees hier meer over de AutoMoto-training en schrijf jezelf in via de cursuskalender.

Waardecheque

Heb je bij aankoop van je voertuig van je dealer een speciale waardecheque ontvangen, dan kun je gratis deelnemen aan deze cursus én krijg je bovendien voor het lopende kalenderjaar het KNMV-lidmaatschap, met veel voordelen, cadeau.