Internationale supercross-toppers van start in Zuidbroek


KNMV - 04 november, 2014

Van 7 t/m 9 november is het Noord-Groningse Zuidbroek het middelpunt van de supercrosswereld tijdens de KNMV int. Dutch Supercross. Het evenement vormt het startschot van het indoor supercross-seizoen en trekt daarom SX-toppers uit onder meer Amerika, Frankrijk , Engeland en uiteraard ook Nederland.

Stichting Motorsport Noord-Nederland heeft isupercross-specialisten gecontracteerd zoals de Amerikanen Jace Owen, Tommy Weeck, Cole Siebler, Justin Starling en Ben Lamay. Frankrijk wordt vertegenwoordigd door Vallentin Teillet, Romain Berthome, Ludovic Macler, Sullivan Jaulin, Borris Mailard, Michael Musquin, Adrian Lopes en Guillaume Fegli. En Ben Watson en Jack Brunell zijn afkomstig uit Engeland. Onze Oosterburen verschijnen met oud-winnaar Dennis Ullrich, Robin Hanika en Filip Neugebauer, die al eens de SX1-finale won , aan de start.

De Nederlanders dienen zeker niet te worden vergeten. Dave Versluis heeft zich in Amerika voorbereid op het indoor supercross-seizoen. Na Zuidbroek vertrekt Versluis naar Duitsland om daar aan verscheidene indoorwedstrijden deel te nemen. Jeffrey Meurs heeft het zelfde plan en voor Mike Kras is de Int. Dutch Supecross zijn manier om nog één keer aan de start van een supercross-wedstrijd te verschijnen. Na deze wedstrijd stopt Kras met de wedstrijdsport.

Prijzen

  • Kinderen t/m 11 jaar gratis
  • Vrijdag: € 10,- (alleen verkoop aan kassa)
  • Zaterdag: € 20,- in de voorverkoop, aan de kassa € 25,-
  • Zondag: € 20,- in de voorverkoop, aan de kassa € 25,-
  • Combiticket (zaterdag en zondag): € 40,- (zowel in de voorverkoop als aan de kassa)

Meer informatie op www.dutchsupercross.nl.