Datum KNMV Motordag 2015 bekend


KNMV - 24 november, 2014

Schrijf in je agenda: op 2 mei 2015 vindt de tweede editie van de KNMV Motordag plaats! We zijn hiervoor opnieuw te gast bij het oefencircuit van de politie in Lelystad.

De eerste editie van de KNMV Motordag, op 4 mei 2014, was een groot succes. Ruim 2000 bezoekers genoten van de diverse workshops, demonstraties en de uitstekende sfeer.

Editie 2015

Voor komend jaar gaan we verder waar we de afgelopen editie gebleven waren. We werken nog druk aan het programma, maar kunnen alvast verklappen dat het voor ieder wat wils biedt. Van de recreatieve motorrijder tot en met de motorsporter, van jong tot oud en van absolute beginner tot en met door en door ervaren. En natuurlijk is de KNMV Motordag ook in 2015 weer voor iedereen gratis toegankelijk, voor zowel leden als niet-leden van de KNMV.

Beslis mee

Welke activiteiten, workshops, demonstraties mogen niet ontbreken of moeten absoluut worden toegevoegd aan het programma-aanbod van de KNMV Motordag op 2 mei in Lelystad? Laat het ons weten op Facebook en like onze pagina.