Meld je aan voor Outdoor Supercross Masters Markelo


KNMV - 07 mei, 2014

Stichting Motorcross Markelo organiseert op 7 juni 2014 de Outdoor Supercross Masters. Dit is een uniek evenement waarbij er op het startterrein van circuit De Herikerberg een supercrosscircuit zal worden gebouwd en er voor rijders een forse prijzenpot beschikbaar is van maar liefst € 14.000,-. Het evenement wankelt echter als gevolg van, vooralsnog, te weinig inschrijvingen.

Tot nu toe hebben 14 rijders zich in geschreven, waarvan 7 125cc motocrossers en  7 MX1/ MX2 Masters. Op de inschrijflijst prijken tot nu toe namen zoals Marc de Reuver, Ceriel klein Kromhof, Naville Bradshaw, Loic Rombouts, Davy Pootjes en Bas Vaesen. De organisatie is hier uiteraard erg blij mee, maar het is niet genoeg. De prijzenpot van € 14.000,- en het concept is namelijk gebaseerd op de inschrijving van 90 rijders die na betaling van 50 euro kunnen deelnemen.

Het circuit

De organisatie zal samen met Freddy Verherstraeten zorgen voor een spectaculair maar veilig circuit zonder grote triples of wasborden. Daarnaast is er een verzorgde accommodatie met de mogelijkheid om te overnachten en om de motoren schoon te maken voor de ONK-wedstrijd op zondag in Oldenbroek.
 
Kijk voor alle nodige informatie en de mogelijkheid om jezelf aan te melden op www.outdoorsupercrossmasters.com.