ONK Wegraces Oschersleben en Zolder gaan door


KNMV - 15 mei, 2014

Na een turbulent begin van het wegraceseizoen verheugt het de KNMV te kunnen melden dat de ONK wegraces in Oschersleben en Zolder definitief doorgaan.
Na veel overleg de voorbije weken zijn wij vandaag zowel met de promotor van het IDM als ook met de organisator van de Battle of the Lowlands tot een akkoord gekomen.

IDM Oschersleben 20-22 juni 2014

In het weekend van 20 tot en met 22 juni wordt er een ONK wegrace georganiseerd op het circuit van Oschersleben. De ONK klassen rijden mee met de wedstrijden van het IDM.
Dit betekent dat de ONK Dutch Supersport, ONK Dutch Superbikes en ONK Dutch Sidecars allen 2 races zullen rijden om het Open Nederlands Kampioenschap.

Battle of the Lowlands 12-13 juli 2014

In het weekend van 12 en 13 juli wordt er een ONK wegrace georganiseerd op het circuit van Zolder. Deze race is een combinatie van BK (Belgisch Kampioenschap) en ONK.
De ONK Dutch Supersport, ONK Dutch Superbikes en ONK Dutch Sidecars zullen allen 2 keer 25 minuten trainen en 2 races van 10 ronden rijden om het Open Nederlands Kampioenschap.

Inschrijven

Vóór aanstaand weekend zal de inschrijving voor bovenstaande races geopend worden.

We hebben hiermee voor 2014 een paar belangrijke stappen gezet. Tegelijkertijd krijgen de plannen voor de toekomst steeds meer een gezicht.