Installeer actuele KNMV-app


KNMV - 22 mei, 2014

Heb jij de KNMV-app voor Android op je mobiel? Dan verzoeken we je om deze te de-installeren en meteen daarna opnieuw te installeren.

Dit gaat via https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tellus.knmv. Hierdoor heb je de meest actuele versie beschikbaar en ontvang je automatisch updates voor Android. De app nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan nu via de link.

Verkeerssituaties doorgeven
De KNMV-app is zeer veelzijdig. Je vindt er nieuws, evenementen, motorclubs en -dealers bij jou in de buurt. Via de app kunnen ook onveilige verkeerssituaties worden doorgegeven, zodat andere motorrijders daar rekening mee kunnen houden. Aangezien je de app activeert met je lidmaatschapsnummer, vind je in de app ook je KNMV-lidmaatschapspas. Zo heb je die altijd bij de hand!

Routes downloaden
Maar er is nog veel meer mogelijk. Met de app kun je niet alleen mooie motorroutes downloaden, maar ze ook zelf creëren, beoordelen en delen met andere KNMV-leden. Via de link www.knmv.nl/toeren/download-routes kunnen eigen routes én die van andere KNMV-leden bovendien als GPX of KML-file worden gedownload op het eigen navigatiesysteem.

Download de KNMV-app nu
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tellus.knmv
iPhone: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=718899949&mt=8