Eerste KNMV Motordag groot succes!


KNMV - 05 mei, 2014

Zonnige omstandigheden, veel activiteiten, tevreden bezoekers en een gemoedelijke sfeer zorgden voor een succesvolle eerste editie van de KNMV Motordag die plaatsvond op zowel het terrein van de Politieacademie als dat van het ANWB Testcentrum in Lelystad. Ruim 2000 bezoekers, die vanuit heel Nederland via prachtige toertochten waren afgereisd, passeerden de poorten.

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) vierde met de KNMV Motordag haar 110-jarig jubileum. Motorrijders konden diverse workshops volgen, demonstraties bijwonen van onder meer stuntrijder Jeremy Vonk en motorkeurmeester Erik van Lent en uiteraard elkaar ontmoeten en genieten van de uitstekende sfeer.

Positieve impuls

KNMV-directeur Patrice Assendelft kijkt met een goed gevoel terug op de dag. “Wij zijn trots op het feit dat we een motorevenement hebben kunnen neerzetten waar een positieve impuls van uitgaat. Het was fantastisch om te zien hoe mensen hun hobby met elkaar konden delen op een mooi terrein zoals dat in Lelystad, zonder dat er sprake was van enige wanklank”, aldus de algemeen directeur. Ook bij de Politieacademie was men tevreden. “We zijn onder de indruk van het evenement en zien de duizenden motorrijders graag opnieuw op het terrein van de Politieacademie in Lelystad verschijnen”, zo liet Hennie Sweers weten.

Wordt vervolgd

Gezien het feit dat de KNMV Motordag zo positief is ontvangen, zal deze dag in 2015 een vervolg krijgen. De datum van dit evenement zal spoedig met motorrijdend Nederland gecommuniceerd worden.

Foto’s

Bekijk meer foto’s van het evenement op de KNMV Facebookpagina. Deelnemers aan de trialworkshop kunnen nog veel meer foto’s downloaden via deze WeTransfer-link (link actief t/m 11 mei) van KNMV-vrijwilliger Peter van Amersfoort.