Vier redenen om naar de KNMV Motordag te komen


KNMV - 24 maart, 2014

De KNMV viert haar 110-jarig bestaan met de KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad. Schrijf jezelf gratis in! Twijfel je om te gaan omdat een aantal workshops al vol zijn geboekt? We geven je vier redenen waarom het toch de moeite waard is om op 4 mei naar het feestterrein af te reizen.

1. Diverse workshops zonder voorinschrijving

Niet alle workshops zijn al volgeboekt. Gedurende de hele KNMV Motordag worden er ook workshops gegeven waarvoor inschrijving vooraf niet mogelijk is. Voor deze workshops geldt dat je jezelf pas op de dag zelf, ter plaatse, bij de infostand kunt opgeven. Kom dus gewoon langs! Het gaat om de volgende workshops:

 • Motor Gymkhana
 • ABS-demo
 • Keurmeester Erik van Lent
 • Proefrijden op e-motoren
 • Proefrijden op BMW-motoren
 • Eerste motorrijles
 • RaceKids

2. Geniet van de kijk-activiteiten

Er is niet alleen heel veel te doen, er is op het evenemententerrein in Lelystad ook heel veel te zien. Henny Kroeze, bekend van de steile wand, zal op een rollenbank ongelofelijke stunts vertonen op een schitterende Indian-motor en liefhebbers van klassieke motoren kunnen hun hart ophalen tijdens de Concours d’ Élegance. Op de infomarkt informeren KNMV-partners je tenslotte over hun producten en kun je profiteren van aantrekkelijke beursaanbiedingen.

3. Ontmoet andere motorrijders en vier 110-jaar KNMV

Op de KNMV Motordag staat het ontmoeten van andere motorrijders centraal en dat begint al in het district waar jij woont. Vanuit ieder KNMV-district worden er toertochten georganiseerd waaraan je, net zoals aan de Motordag zelf, gratis deel kunt nemen. Rijd mee en geniet in Lelystad van het samenzijn met gelijkgestemden, veelal lid van de KNMV-motorfamilie.

4. Last-minute plaatsen voor volgeboekte workshops

Op dit moment zijn de workshops waarvoor voorinschrijving vereist is volgeboekt. Als er echter workshopdeelnemers niet komen opdagen, dan worden deze plaatsen vrij gegeven. Informeer op 4 mei daarom bij de KNMV-infostand op de infomarkt daarom naar de last-minute-plaatsen. Wellicht kun je dan toch mee doen aan de workshop van jouw voorkeur.

Veel gestelde vragen

Naar aanleiding van de recente berichtgeving over de KNMV Motordag via de website en e-mail, heeft de organisatie veel vragen ontvangen. De drie meest gestelde vragen én antwoorden:

 • Ik ben mijn bevestigingsmail kwijt. Wat moet ik doen?
  Het is niet mogelijk om je nogmaals de bevestigingsmail te sturen. Meld jezelf nogmaals aan. Wij zullen de dubbele aanmelding verwijderen.
 • Mijn e-ticket ben ik kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?
  Als je nog steeds je bevestiginsmail hebt, dan kun je jouw e-ticket opnieuw downloaden. Wanneer dit niet het geval is, kun je jezelf opnieuw aanmelden. Zie ook bovenstaande vraag en antwoord.
 • Ik wil mezelf graag opgeven voor de workshops maar er worden geen tijden getoond?
  Het spijt ons je te moeten teleurstellen. Wanneer er geen tijden worden getoond, betekent dit dat de betreffende workshop geheel is volgeboekt. Als er op de dag zelf een of meerdere workshopdeelnemers niet komen opdagen, dan zullen deze plaatsen weer beschikbaar komen. Informeer bij de KNMV-infostand naar deze last-minute-plaatsen.