Ken jouw KNMV: de KNMV Motorpechservice


KNMV - 03 maart, 2014

Of je je nu voortbeweegt op twee of op vier wielen óf op allebei, een goede pechservice is van het grootste belang. Met de nieuwe KNMV Motorpechservice ben je verzekerd van de beste pechservice in Nederland.

Een nieuw jaar betekent soms ook een nieuw begin. Dat is ook zo bij de KNMV. Per 1 januari 2014 zijn we namelijk van pechservice-verlener Allianz overgestapt naar KNMV Motorpechservice. Die nieuwe start betekent dus dat vanaf 2014 zowel de pechservice voor de motor als voor de auto onder de naam KNMV Motorpechservice worden gecommuniceerd.

Wat zit er binnen je KNMV Lidmaatschap?

Met de KNMV Motorpechservice kun je rekenen op de beste Motorpechservice van Nederland voor je motor. Per 1 januari 2014 maakt de woonplaatsservice maakt hier eveneens deel van uit. Wat die inhoudt? Stel je wilt samen met je vrienden een lekkere rit maken, maar je motor vertikt het om te starten als je hem uit de schuur hebt gehaald. Een telefoontje naar de KNMV Motorpechservice kan dan van pech toch geluk bij een ongeluk maken, want onze specialist komt naar je toe om je machine aan de praat te krijgen zodat je vrienden niet zonder jou op pad hoeven. Mocht zelfs de monteur er niet in slagen om je motor weer te repareren, dan leveren we je machine bij je eigen dealer af. Uiteraard geldt dit ook voor pech onderweg (binnen Nederland).

Kom in actie!

Alle KNMV-leden die via de KNMV bij Allianz een aanvullende pechservice hebben afgesloten, ontvingen van Allianz een brief met daarin de mededeling dat hun polis na expiratiedatum stopt. En dan wordt het tijd voor actie, want de polis wordt niet automatisch overgenomen door de KNMV Motorpechservice. Je zult dus zelf een nieuwe aanvullende polis af moeten sluiten via de KNMV. Let daarbij ook op dat de datum niet gekoppeld is aan je lidmaatschapsjaar.

Wat zijn de aanvullende diensten van de KNMV Motorpechservice?

Als je de weg op wilt, voor je lol of voor je werk, wil je verzekerd zijn van een geruststellend vangnet. De aanvullende diensten van de KNMV Motorservice voorzien daarin. Want we bieden bijvoorbeeld pechhulp voor je auto in Nederland, inclusief onze woonplaatsservice. Ook regelen we vervangend autovervoer in Nederland als je niet verder kunt. Maar we kijken ook over de grens, want onze pechhulp voor je motor en auto is tevens af te sluiten voor het buitenland. Strand je in Europa met je motor óf met je auto, dan kun je tevens kiezen voor het afsluiten van een aanvullende polis voor een vervangende motor of auto, zodat je toch je trip kunt voortzetten.

Motor én/ of auto verzekerd bij KNMV Verzekeringen?

Ben je al verzekerd bij KNMV Verzekeringen? Dan zit je goed. Heb je een KNMV Verzekeringen auto- en/of motorverzekering? Dan heb je recht op pechservice in het buitenland zonder hier extra voor te hoeven betalen en zonder dat je er dus aanvullende polissen voor dient af te sluiten! Prettig om te weten en alweer een van de voordelen van KNMV Verzekeringen.

Vragen? Bellen!

Nog vragen als je gaat stoeien met de cijfers en de letters? We kunnen je verzekeren dat onze experts je graag verder helpen. Een telefoontje naar de KNMV Ledenservice kan verhelderend werken: 026 – 352 85 12.