Ken jouw KNMV: geef een KNMV Cadeaubon


KNMV - 27 maart, 2014

Zit je elk jaar weer te dubben wat je die motorvriend- of vriendin die alles al heeft nou eigenlijk kunt geven voor zijn of haar verjaardag? Dan is de KNMV Cadeaubon een origineel idee.

Cadeaubonnen zijn er in alle soorten en maten, maar de KNMV Cadeaubon is een cadeau met mogelijkheden. Want waar kun je als gulle gever de ontvanger mee verrassen? We zetten de mogelijkheden op een rijtje.

1. Geef een KNMV-lidmaatschap cadeau

Voor 60 euro maak je iemand KNMV-lid en voor 37,50 euro sluit je een partnerlidmaatschap af. Partnerlid kun je worden als je met een KNMV-lid op één adres woont. Die weet natuurlijk al wat de voordelen van een KNMV-lidmaatschap zijn, maar voor de zekerheid dan toch maar een kleine bloemlezing. Als KNMV-lid kun je korting krijgen bij KNMV Verzekeringen. Ook geniet je van gratis KNMV Motorpechservice voor de motor. Daarnaast kun je onder meer profiteren van exclusieve kortingen bij Nerons, kledingimporteur van onder meer X-Lite, Nolan, IXS en Daytona. Ook kun je aanspraak maken op 15 procent korting bij Alpine Hearing Protection bij aanschaf van een set gehoorbeschermers. Je begrijpt, als lid maak je de positie van de KNMV als belangenbehartiger alleen maar sterker. In feite profiteer je daar dus zelf weer van!

2. Geef iemand op voor KNMV-rijopleiding

Als je je vriend of vriendin een leuke en leerzame dag wilt bezorgen op het oefencircuit in Lelystad – dan geef je een KNMV Voortgezette Rijopleiding cadeau. Het cursusaanbod is groot, met onder meer de nieuwe VRO Bochten als populaire topper, maar ook de VRO Expert en de VRO Allroad zijn in trek. En met reden, want afgezien van het educatieve aspect van een VRO kun je als cursist ook gebruik maken van de vijfjarige korting van 10 procent bij KNMV Verzekeringen.

Kies het cadeaubedrag

Gun je je motorvriend nou wel of die hoognodige VRO Bochten maar kent zelfs jouw vriendschap een financiële drempel? Geen probleem. Als gever van de KNMV Cadeaubon bepaal je natuurlijk zelf hoe groot het bedrag is dat je op de bon laat vastleggen. Vraag hier de KNMV Cadeaubon aan.

Heb je nog vragen, bel dan met de KNMV Serviceteam op 026-352 85 10.