Inschrijving KNMV Motordag nu ook voor niet-leden geopend


KNMV - 20 maart, 2014

De KNMV viert haar 110-jarig jubileum met de KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad. Op deze dag is er voor motorrijders van alles te zien én te beleven. Sinds vandaag kunnen ook niet-leden zich gratis inschrijven voor de KNMV Motordag.

Klik hier om jezelf in te schrijven voor de KNMV Motordag

Programma

Er is tussen 12.00 uur en 17.00 uur op het feestterrein in Lelystad een uitgebreid en gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Kom ook naar de KNMV Motordag, doe mee, geniet van een hapje en een drankje en deel met je mede-motorrijders dat mooie motorgevoel!

Workshops

Om verzekerd te zijn van een plaatsje in de workshops is reservering noodzakelijk. Motorrijders die zich op of na 20 maart inschrijven als deelnemer aan de Motordag, kunnen op het inschrijfformulier direct aangeven bij welke workshops zij aanwezig willen zijn. KNMV-leden die zich t/m 19 maart als deelnemer hebben opgegeven, kunnen zich inschrijven voor de workshops door te klikken op de link in de bevestigingsmail die bij aanmelding toegestuurd hebben gekregen. Neem voor vragen hierover contact met ons op.

Aanvangstijden workshops

In dit handige schema vind je precies de starttijden van de workshops en zie je eveneens hoe lang ze duren. Wel zo handig bij het reserveren van je plaats! Tot ziens op zondag 4 mei op de feestlocatie aan de Eendenweg 12 (PVI-oefencircuit/ Politieacademie) in Lelystad.

Kijk voor meer informatie ook op www.knmv.nl/motordag.