GPS-workshop voor clubs


KNMV - 03 maart, 2014

De KNMV biedt aan toercommissarissen van clubs lid van de KNMV, de mogelijkheid om tegen geringe kosten een GPS-workshop te volgen. De workshop besteedt aandacht aan zowel de TomTom- als Garmin-navigatietoestellen en behandelt de software van Tyre to Travel.

De routes gemaakt voor de Garmin navigatietoestellen in Basecamp kunnen niet ingelezen worden in de navigatietoestellen van Tom Tom. Tyre to Travel heeft daarom een programma ontwikkeld waarmee het mogelijk is om, met behulp van Google Maps, een toerroute te maken die in beide navigatietoestellen ingelezen kan worden. In de workshop wordt hierover uitleg gegeven.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor toercommissarissen van motorclubs die lid zijn van de KNMV. Om de cursusdata te kunnen vaststellen is het van belang om te weten of de voorkeur van potentiële deelnemers uit gaat naar een avond (18.30 uur – 21.30 uur) of juist naar een zaterdag (10.00 uur – 14.00 uur).

Ben jij toercommissaris en heb je interesse in deze workshop? Stuur voor 14 maart een mail naar clubs@knmv.nl waar jouw voorkeur naar uit gaat: een doordeweekse avond of een zaterdag.

Kosten

Voor deelname aan de GPS-workshop vragen wij een vergoeding van € 15,- per persoon voor de avond en € 20,- (incl. lunch) per persoon voor de zaterdag. Na 14 maart maken wij zo snel mogelijk een planning en nemen contact op met alle geïnteresseerden.