Baansportcentrum Steenbergerveld


KNMV - 21 maart, 2014

Na uitgebreid overleg te hebben gehad met Wethouder Alssema van de Gemeente Noordenveld heeft de KNMV besloten voor het behoud van het baansportcentrum in Roden te gaan.

De KNMV keurt het gedrag van een aantal personen in het verleden en ook nog afgelopen zaterdag ten strengste af. Wethouder Alssema heeft in een gesprek, met het vanaf dit moment van kracht zijnde bestuur van de MVK, de situatie aangaande de nieuwe Beheerstichting voor het circuit te Roden uitgebreid aan de orde gebracht. Het bestuur van de MVK was blij met de plannen die door een werkgroep, waarin alle gebruikers en de KNMV zijn vertegenwoordigd.
  
Er is van een aantal oud-bestuursleden van de MVK afscheid genomen en heeft de MVK zich bereid gevonden mee te gaan in de plannen een nieuwe Beheerstichting op te zetten. Volgende week zal er een volgend overleg plaatsvinden in het Gemeentehuis te Roden. Uiteraard zijn nog niet alle vragen beantwoord, deze zullen volgende week zeker aan de orde worden gesteld.
 
De KNMV heeft dit jaar maar liefst 4 wedstrijden op het circuit te Roden gepland staan. Het is ons er alles aan gelegen om deze wedstrijden door te laten gaan. Uiteraard kunnen en willen wij dit alleen indien de veiligheid van onze licentiehouders en officials gewaarborgd is. Hier hebben wij op dit moment, naar aanleiding van het gesprek met de heer Alssema, zeker vertrouwen in.
 
Alle KNMV-licentiehouders kunnen op zaterdag 22 maart 2014 tussen 13.00 en 16.00 uur terecht op het baansportcentrum Steenbergerveld te Roden voor een training.