Winnaar City Box fotowedstrijd


KNMV - 20 juni, 2014

Uit handen van City Box-directeur Jan van der Kleij ontving Han ten Broeke de hoofdprijs van de fotowedstrijd die dit voorjaar werd uitgeschreven.

De motorrijder uit Gramsbergen stuurde de beste foto met zijn leukste motoravontuur in en won daarmee een ‘weekendje Durbuy’. Voor Han ten Broeke een mooie bestemming, want is hij al meer dan 40 jaar motorrijder en draait zijn hand niet om voor een tochtje naar België. Hij zal zijn prijs nog deze zomer verzilveren, samen met zijn eveneens motorrijdende vrouw.

15% korting voor KNMV-leden
City Box is sinds 2012 partner van de KNMV. In 18 vestigingen kan men de motoren schoon, droog en veilig, in speciale motorstallingen onderbrengen. Plezierig als je thuis onvoldoende of geen ruimte beschikbaar hebt.
Iedere motorstalling bij City Box is 7 dagen per week geopend en toegankelijk van 6 tot 23 uur. Stroomaansluitingen voor acculaders zijn aanwezig; huurcontracten zijn flexibel en kunnen maandelijks worden opgezegd. KNMV-leden ontvangen een aantrekkelijke korting van 15% op de huurtarieven voor motorstallingen.

Over City Box
City Box, opgericht in 1998, is een Nederlandse aanbieder van self-storage en biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om opslagruimte te huren vanaf 1 vierkante meter. Huurders kunnen hun bezittingen schoon, droog en veilig opslaan  en hebben 365 dagen per jaar toegang tot hun box. Er zijn 23 vestigingen door heel Nederland. Meer informatie is te vinden op http://www.citybox.nl/.