Win paddockpassen voor de Gamma Racing Day


KNMV - 17 juli, 2014

Met een paddockpas om je nek naar de Gamma Racing Day op 3 augustus op TT Circuit Assen? Dat kan! De KNMV mag een hele stapel passen weggeven die toegang geven tot het heilige der heiligen.

Het enige wat je moet doen om kans te maken is de KNMV Facebookpagina te liken en onder het actiebericht jouw motordroom te plaatsen. Droom je bijvoorbeeld van een rit (of bezit van) een bepaald merk en type motor, wil je ooit nog die ene bijzondere reis maken, een uniek evenement bezoeken of omvat jouw motordroom iets anders?

Laat het ons weten op Facebook en wie weet loop jij straks rond tussen de coureurs, promogirls en de bobo’s, iets waar verreweg de meeste toeschouwers op 3 augustus alleen maar van kunnen dromen… Op maandag 28 juli maken we de winnaars bekend.

Het programma

De Gamma Racing Day is het grootste gecombineerde auto- en motorsportevenement van Nederland. Het programma moet nog z’n definitieve vorm krijgen, maar vorig jaar stonden er zowel motor-, als auto-, als kartraces op het programma, een demonstratie van een F1-bolide, een stuntvliegtuig die ‘even’ op het rechte stuk van de start-finish landde… Moeten we nog meer zeggen om je enthousiast te krijgen? Zeker is dat voor wat betreft de motorraces de coureurs van de ONK Dutch Superbikes en ONK Dutch Supersport aan de start verschijnen. Kijk op www.gammaracingday.nl voor meer informatie.