Weg in het weekend: toer en sport


KNMV - 25 juli, 2014

We kijken dit keer met onze weekendtips wat verder vooruit. In één oogopslag vind je hier wat er de komende twee weekenden te doen is als je van motoren houdt.

Toertochten

  • 27 juli: de VAMAC Duitsland Vakantie-toer van de VAMAC in Varsseveld (200 km)
  • 27 juli: de 32e Internationale Peelroute van de MC Grathem (200 km)
  • 1 augustus: Doorlopende Rondtour Gelderland van de MC ASOM in Zevenaar (225 km)
  • 3 augustus: de 25e Globetrotterrit van de MC de Kraats in Ede (250 of 350 km)

Check voor meer info ook onze toerkalender

Trainingen/Curussen

In juli staan er geen VRO’s meer op de kalender. Vanaf 8 augustus worden de cursussen hervat. Boek je in juli of augustus als KNMV-lid een VRO voor later dit jaar (de VRO Allroad en de gesubsidieerde VRO Risico uitgezonderd), dan profiteer je niet alleen van de € 25 KNMV-korting maar ook van een extra ‘zomerkorting’ van € 12,50. Op onze cursuskalender staat het volledige cursusaanbod, alsmede de nog beschikbare plaatsen. 

Sport

  • 2 en 3 augustus: ONK Wegraces (Supersport en Superbike) tijdens Gamma Racing Days. Tot en met zondag 27 juli maak je via de KNMV Facebookpagina kans op twee gratis paddockpassen. Check op de pagina wat je moet doen.

Meer info over deze en andere sportevenementen vind je op onze wedstrijdkalender.

Evenementen

Voor meer informatie over deze, maar ook over andere toertochten en wedstrijden kun je ook terecht op de vernieuwde en verbeterde KNMV-app. Als KNMV-lid kun je die gratis downloaden voor Android of voor iPhone.

We zien je graag op een van deze evenementen!