Kom naar de KNMV Toerhuldiging!


KNMV - 23 januari, 2014

Rasechte toerders opgelet: omcirkel 30 maart in je agenda. Op die dag vindt de KNMV Toerhuldiging plaats in café-restaurant de Cantine in Lelystad.

Tijdens de huldiging zetten we de drie hoogste geklasseerde clubs in de KNMV Clubtoercompetitie van 2013 in het zonnetje en ontvangen de binnenlandse en buitenlandse globetrotters hun bescheiden.

Bezoek aan museum Nieuw Land

Na het succes van afgelopen jaar is het nu wederom mogelijk om de Toerhuldiging te combineren met een museumbezoek. Dit jaar heb je de mogelijkheid om het museum Nieuw Land te verkennen. Nieuw Land vertelt het verhaal van het grootste inpolderingsproject aller tijden: de Zuiderzee. In de vaste tentoonstellingen kom je meer te weten over de prehistorie in Flevoland, de strijd tegen het water en het verleden én de toekomst van het IJsselmeergebied. Je maakt een reis door de tijd aan de hand van persoonlijke verhalen van mensen die in dit gebied leefden … of geleefd zouden kunnen hebben! Regelmatig brengt Nieuw Land een grote tijdelijke tentoonstelling over uiteenlopende onderwerpen.

Programma KNMV Toerhuldiging

  • 12.00 uur: ontvangst en mogelijkheid tot museumbezoek
  • 14.30 uur: zaal open voor huldiging
  • 15.00 uur: aanvang huldiging
  • 17.00 uur: aanvang buffet
  • 19.00 uur: einde

Geef je op via toer@knmv.nl, op die manier kunnen wij zorgen voor voldoende zitplaatsen en catering.

Adres

De huldiging wordt gehouden in:
Restaurant de Cantine
Oostvaardersdijk 01-13
8242 PA Lelystad

Hou voor de route museum Nieuw Land aan.