KNMV Motordag


KNMV - 23 januari, 2014

Het 110-jarig jubileum van de KNMV vieren wij met de KNMV Motordag op 4 mei. Op deze gratis toegankelijke dag valt er van alles te beleven op zowel het oefencircuit van de politie als op het ANWB Testcentrum in Lelystad.

Gevarieerd programma

Er is tussen 12.00 uur en 17.00 uur een uitgebreid en gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld deel aan een mini-VRO, stap op een offroad of test je balansvaardigheden op een trialmotor. Ook het uitproberen van het steeds populairder wordende motorgymkhana behoort tot de mogelijkheden.

Demo’s en workshops

Wanneer je moe bent van alle inspanningen, is het ook genieten geblazen van demo’s van onder andere een team motorpolitieagenten, Henny Kroeze die met z’n Indian-motor stunt op een rollerbank en kun je je hart ophalen bij de klassieke motoren die voorbijkomen in de Concours d’Elegance. En wat dacht je van workshops over EHBO en GPS? Bij de stands van diverse KNMV-partners kun je jezelf tenslotte laten informeren over de laatste trends in motorland.

Toertocht

Het programma start om 12.00 uur. Tijd genoeg dus om via een toeristische route naar Flevoland af te reizen: KNMV-toercommissarissen zorgen ervoor dat vanuit ieder KNMV-district er een toertocht start met de KNMV Motordag als eindbestemming. We eindigen de dag om 17.00 uur.

Schrijf jezelf in

Wil je er zeker van zijn dat je kunt deelnemen aan de activiteit(en) van jouw keuze, schrijf jezelf dan (gratis) in. KNMV-leden krijgen voorrang: zij kunnen zich vanaf 20 februari als eerste inschrijven. Vanaf medio maart gaat de inschrijving open voor alle motorrijders van Nederland. Binnenkort volgt meer informatie over deze jubileumdag.