KNMV lanceert jubileumlogo wegens 110-jarig bestaan


KNMV - 02 januari, 2014

Nu de kruitdampen van de jaarwisseling zijn opgetrokken, is het tijd voor de onthulling van het speciale jubileumlogo van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. De motorbond viert in 2014 haar 110-jarig bestaan.

Het logo toont de rijke historie van de KNMV, sinds 26 juni 1904, op het gebied van zowel recreatief motorrijden als de motorsport. Zo is de ‘servicewagen’ zichtbaar en een trots op haar motorfiets poserende dame, maar zijn in het jubileumlogo ook historische cross- en wegracebeelden verwerkt.

De KNMV trakteert

Als je jarig bent, moet je trakteren. Om 2014 goed te beginnen, bevat het KNMV-lidmaatschap dit jaar nóg meer voordeel. Leden profiteren onder meer van de meest complete KNMV Motorpechservice ooit. Gratis! Inbegrepen is bijvoorbeeld woonplaatsservice en reparatie ter plaatse. Tegen betaling is het mogelijk om extra modules voor de motor en voor de auto af te sluiten.

KNMV Motordag – 4 mei

Wat staat de KNMV-leden in het jubileumjaar nog meer te wachten? Marketingmanager Cees Lengers: “Naast de beste KNMV Motorpechservice voor motorrijders en tal van nieuwe lidmaatschapsvoordelen, organiseren we voor alle motorrijders van Nederland een KNMV Motordag op 4 mei in Lelystad met heel veel activiteiten, hebben we voor dit jaar een uitgebreid reisaanbod met extra scherpe prijzen, profiteren onze leden van de nieuwe Total KNMV Clubcard en nog veel meer. En dat allemaal in het belang van motorrijders!”

Blijf op de hoogte

Gedurende het jaar zullen de details volgen. Meld je aan voor de KNMV Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste (jubileum)nieuws.