Goed voornemen: maak een motorreis


KNMV - 03 januari, 2014

In het nieuwe jaar maakt menigeen goede voornemens. Staat het maken van een schitterende reis met de motor daar ook al tussen? Met het uitgebreide reisaanbod van de KNMV moet het zeker lukken om een keus te maken. Voor ieders wensen en budget is er wel een passende motorvakantie beschikbaar.

Voor wie vroeg in het voorjaar graag met de motor naar het buitenland op vakantie gaat, is er de Openingstoer. Van 4 tot en met 6 april verkennen we de Moezelstreek in Duitsland.

Vakantie én bochtentraining

Ongeveer een maand later, van 9 tot en met 11 mei, gaat de KNMV Kennismakingstoer naar het Sauerland. Deze vakantie is ideaal voor de beginnende motorrijder. Wél het plezier van het bochtenrijden en de buitenlandervaring, maar niet de soms erg lange tocht er naartoe. Bovendien geven onze reisbegeleiders je handige tips en trucs voor het rijden van bochten in bergachtig gebied.

Midweektoer

Deze motorreis heeft als motto: ‘zoveel mogelijk bochten in één kilometer’. Het is dan ook schitterend toeren in het Schwarzwald in Duitsland. Deze vakantie is vooral geschikt voor de gevorderde motorrijder. Ga met ons mee, van 2 tot en met 6 juni.

Verken ruig Ierland

Wat is nu mooier: het Ierse binnenland of de Ierse kust? En zou Schotland ook niet mooi zijn? Schrap deze vragen, want de Coast & Country Ireland-reis heeft het allemaal, inclusief een (relatief) korte rit door Schotland. Deze vakantie start op 26 juni en op 5 juli ga je weer huiswaarts.

St. Petersburg en Kalinigrad

Deze vakantie zul je als motorrijder niet snel weer vergeten. We doen in deze reis heel veel landen aan, waaronder de Scandinavische landen, Rusland en de Baltische staten. Reisperiode: 17 augustus tot en met 4 september.

Reizen voor motorrijinstructeurs en KNMV-officials

Traditiegetrouw bevat het reisaanbod van de KNMV ook nog twee reizen voor een wat kleinere doelgroep. Motorrijinstructeurs kunnen van 17 t/m 19 mei deelnemen aan de Instructeurstoer naar de Eifel, Duitsland. En vrijwilligers van de KNMV, ook wel officials genoemd, kunnen boeken voor de Officialstoer. Deze motorvakantie vindt plaats van 5 tot en met 7 september en voert naar het Sauerland, Duitsland.