Update KNMV Enduro- en offroadkalender 2014


KNMV - 12 februari, 2014

Er is een extra ONK enduro-wedstrijd toegevoegd aan de kalender! Op 11 oktober wordt er een ONK verreden op defensieterrein ‘De Leusderheide’. De organisatie is in handen van MSV Salz te Amersfoort.

De KNMV-commissie OET (Offroad Enduro en Trial) is de afgelopen periode druk bezig geweest om deze extra wedstrijd op de kalender te krijgen. Naast de samenwerking met defensie, diende er ook nog een organisator te worden gevonden. Al snel kwam de motorbond uit bij MSV Salz te Amersfoort. In het verleden heeft deze Amersfoortse club al vaker endurowedstrijden georganiseerd en zij waren direct enthousiast om de organisatie van de ‘SALZ ONK Enduro Midden Nederland’ te Amersfoort op zich te nemen.

Onder voorbehoud

Omdat er bij deze enduro ook op openbare weggedeelten wordt gereden en nog niet alle vergunningen rond zijn, staat de wedstrijd nog ‘onder voorbehoud’ op de kalender. Alle betrokkenen gaan er echter van uit dat het akkoord op de vergunningsaanvragen een formaliteit is en dat het evenement dan ook gewoon doorgang zal vinden.

De Commissie OET wil haar dank uitspreken naar defensie en naar MSV Salz voor hun enthousiasme en bereidheid om mee te werken aan de organisatie van deze ONK Enduro.

Kampioensrit verplaatst

Daarnaast is op verzoek van de organisator de datum van de afsluitende ONK Enduro Kampioensrit in Enter een week verplaatst. Omwille van organisatorische redenen was het wenselijk voor de organisator om het evenement een week later te organiseren. De Commissie OET zag hier geen problemen in dus is hiervoor akkoord gegeven. De nieuwe datum voor de ONK Enduro Kampioensrit te Enter is vrijdag 28 en zaterdag 29 november 2014.

Kalender

Bekijk hier de nieuwe KNMV Enduro en Offroad kalender 2014.