Motortrainingen KNMV in nieuwe jas


KNMV - 05 februari, 2014

Al meer dan 30 jaar stimuleert de KNMV het gebruik van de motorfiets in haar rol als belangenbehartiger, met als uitgangspunten: veiligheid, hobby- en zakelijk gebruik, fun en training. De voortgezette rijopleidingen (VRO) spelen hierbij een belangrijke rol. Aangezien de techniek van de motoren, didactische inzichten en trainingsfaciliteiten zijn gewijzigd, heeft de KNMV deze VRO’s volledig vernieuwd.

Bij het aanpassen van de VRO-programma’s hebben ook de feedback van oud-cursisten en nieuwe motorrijders, plus een aanvullend onderzoek, een belangrijke rol gespeeld. De moderne motorrijder wil meer maatwerk dat goed moet aansluiten op zijn capaciteiten. Uitdagingen en beperkingen ontmoeten elkaar in het nieuwe gevarieerde programma, waarbij zeker de oefeningen niet ontbreken die gewoon leuk zijn om als motorrijder te doen!

De tarieven zijn standaard verlaagd naar de KNMV-ledenprijs, om het voordeel van het lidmaatschap direct tot uitdrukking te brengen. Arjan Everink, hoofd rijopleidingen van KNMV: “Graag dagen wij alle motorrijders uit om eens mee te doen aan een VRO. Wij hebben een volledig en uitdagend programma voor alle type gebruikers en soorten motoren. Met op verzoek gemaakte oefeningen en het werken op verschillende niveaus is er voor iedereen een passende training.”

Programma KNMV-motortrainingen 2014:

  • VRO Op Maat: behendigheidstraining op oefencentrum Lelystad
  • VRO Expert: fun- & verkeersveiligheidstraining op oefencentrum Lelystad
  • VRO Bochten: fun- & bochtentraining op oefencentrum Lelystad
  • VRO Risico: verkeerstraining met videocamera
  • VRO Allroad: training op onverharde wegen met een allroad-motor
  • VRO Groepen & Bochten: training voor het rijden in groepen

Inschrijven via: www.knmv.nl/opleidingen/Cursusaanbod-KNMV/.