KNMV pakt uit op de MOTORbeurs


KNMV - 11 februari, 2014

Profiteer van voordeel, voordeel en nog eens voordeel. De KNMV bestaat dit jaar 110 jaar en dus pakken we flink uit op de MOTORbeurs, van 20 t/m 23 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Vergeet je ledenpas niet en bezoek onze stand in hal 8!

Gratis parkeren

Onze vrijwilligers geven jou en je motor allereerst een warm onthaal op de gratis en bewaakte KNMV Motorparkeerplaats. Geniet van een bakje koffie en loop vervolgens door naar de kassa.

Korting op entree

Wanneer je aan de caissière je KNMV-ledenpas toont, ontvang je € 5,- korting op een dagkaart*. Je betaalt dan € 12,50 in plaats van € 17,50. Of koop je ticket in de voorverkoop en profiteer van € 3,50 korting. Je hoeft dan bovendien niet in de rij te staan bij de kassa en kunt direct doorlopen naar de toegangscontrole.
*Per KNMV-ledenpas max. 1 kaart.

Of win die tickets gewoon…

Op de KNMV Facebookpagina maak je kans op 2 gratis tickets. Like onze pagina en laat in een comment onder het actiebericht winnen, waarom juist jij die twee tickets zou willen/moeten winnen. We mogen in totaal 5 x 2 tickets weggeven.

Win een jaar lang gratis tanken

Zowel nieuwe als bestaande leden maken kans op een jaar lang gratis tanken bij Total t.w.v. € 1000,-. Wat moet je hiervoor doen? De antwoordkaart invullen en deze in de KNMV-brievenbus deponeren op onze stand in hal 8, bij de in-/ uitgang van hal 8 of lever ‘m in bij ons promoteam. De dames van het promoteam kunnen jou een antwoordkaart verstrekken of haal ‘m op bij onze stand.

Warm onthaal

Bij die stand – hadden we al gezegd dat die in hal 8 staat? – ontvang je op vertoon van je ledenpas een cadeau waar je het gegarandeerd warm van krijgt.

Beurskorting op een VRO

En als je er dan toch bent: profiteer van de € 30,- beurskorting* op een ter plaatse bij de KNMV-stand te boeken VRO Op Maat, VRO Expert of VRO Bochten. Dat is mooi meegenomen! Let op: vol is vol.

Voordelige Alpine-gehoorbescherming

Op vertoon van je ledenpas betaal je bij de stand van Alpine voor op maat gemaakte gehoorbescherming (otoplastieken) slechts € 89,-, inclusief gratis verliesverzekering ter waarde van € 13,- én krijg je ook nog eens een gratis flesje Alpine Clean ter waarde van € 8,-.

Damen-handschoenen met korting

Gluren bij de buren loont. Op de stand van Damen Leathers, pal naast de KNMV-stand in hal 8, ontvang je op vertoon van je ledenpas 15 procent korting op alle handschoenen!

* Korting geldt voor te boeken VRO’s op een aantal geselecteerde data. Informeer bij de KNMV-stand in hal 8 naar de data.