iRider: ‘Meer voor motorrijders’


KNMV - 17 februari, 2014

Met de introductie van iRider heeft de KNMV een extra stap gezet in de communicatie met haar leden en wordt het voor aspirant-leden aantrekkelijker om lid te worden. iRider nr. 1 verschijnt op 18 februari, vlak voor de Motorbeurs 2014, bij de start van het nieuwe motorseizoen.

De titel iRider is de vlag die de lading dekt, want motorrijders vormen de doelgroep en zij kunnen het moderne medium op hun iPad openen, maar ook op de smartphone, tablet en uiteraard hun pc. Het uitgangspunt is dan ook ‘Meer voor motorrijders’

iRider verschijnt vier keer per jaar, evenals ledenmagazine Grip dat in 2011 werd geïntroduceerd, maar het is zeker geen digitale versie van de printuitgave. Via video’s, foto’s, geluid en tekst, brengt iRider de wereld van de KNMV op moderne wijze over op haar leden die het nieuwe digitale medium gratis ontvangen.

Betrokkenheid

Met entertainment, achtergrondverhalen en human interest wordt de betrokkenheid bij de vereniging vergroot. De volgende onderwerpen komen in iRider 1 aan bod: op bezoek bij motorclub De Kraats, skypen met Arjan Everink over de nieuwe VRO’s, KNMV op de Motorbeurs 2014, ice gladiator René Stellingwerf, de nieuwe KNMV-app en leden hebben de mogelijkheid om direct hun mening te geven over iRider.

Cees Lengers, marketing manager KNMV: “We zijn trots om in het jaar van ons 110-jarig bestaan iRider aan onze leden te mogen presenteren en we denken dat iRider net zo’n grote bijdrage gaat leveren aan onze communicatie met de leden als Grip en dat we de betrokkenheid met de KNMV nog verder vergroten. Wij zijn er immers voor onze leden.”