Inschrijving FIM Rally 2014 geopend


KNMV - 25 februari, 2014

Jaarlijks wordt, onder auspiciën van de FIM, de FIM Rally georganiseerd. En dit iedere editie weer in een ander land. Dit jaar is Finland, het land van de duizend meren, gastheer voor dit bijzondere internationale motorevenement dat plaatsvindt van 1 tot en met 3 juli in Tampere.

Gedurende de FIM Rally staat het ontmoeten van andere motorrijders en het ontdekken van het gastland van de rally centraal. De FIM Rally bevat geen wedstrijdelement maar wel is er een klassement. Dit klassement wordt bepaald door het aantal kilometers dat de deelnemers per land gezamenlijk rijden naar Tampere.

De kosten voor de Rally hangen af van de keuze voor de accommodatie. Wil je op een camping overnachten of liever in een luxe hotel? Leden van de KNMV of leden van een club die lid is van de KNMV kunnen deelnemen aan deze FIM Rally. Klik hier voor een overzicht van de deelnamebedragen.

Inschrijven

Schrijf jezelf in voor de FIM Rally door het inschrijfformulier én accommodatieformulier in te vullen. En stuur het ingevulde exemplaar naar toer@knmv.nl of per post: KNMV, Postbus 650, 6800 AR Arnhem.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Hermien de Vos: h.devos@knmv.nl of 026-352 8520.